Home - Welkom bij

 Welkom bij

Camping 't Smokkelpad.


Naast ons werk, willen wij met veel passie deze mooie plek met u delen! Ons mooi gelegen natuurkampeerterrein biedt u grote kampeerplaatsen in de gemeente Berg en Dal. Het natuurkampeerterrein ligt aan een pad waar vroeger veel werd gesmokkeld. Het natuurkampeerterrein heeft 15 ruime open plaatsen met zicht op het Reichswald en ligt dicht bij de natuurgebieden De Bruuk, Het Slumpke en Het Schildbroek.Wij zijn lid van de Groene koepel,dit houdt in dat u lid moet zijn van deze organisatie! Kosten €16,- daarvoor krijgt u "het groene boekje"(bij ons verkrijgbaar)waar u gelijk toegang hebt tot 133 natuurkampeerterreinen !Nu ook in Frankrijk! 

Seizoen 2019

Wij gaan weer open op zaterdag 4 mei 2019!

 

 

Contact


Telnr: 06 33 73 31 25
Email: info@hetsmokkelpad.nl

Website: www.hetsmokkelpad.nl

Cranenburgsestraat 180

6562LV Groesbeek

Over de camping. Het sanitair is dit jaar met één douche en één WC uitgebreid en bevindt zich in het achterhuis van onze boerderij. In totaal zijn nu dus drie  toiletten, en drie douches met thermostaatkranen, een dubbele wastafel en een enkele wastafel,één ruimte is volledig voorzien van vloerverwarming. Buiten zijn twee afwastafels (met warmwater) en een stortplaats voor een chemisch toilet. Bij slecht weer is er voor de tentkampeerder een tuinhuisje. Er is gratis wifi over de het hele Natuurkampeerterrein!

Vanaf het natuurkampeerterrein (tussen de knooppunten 85 & 86) liggen prachtige wandel- en fietspaden. Plaatsen als Nijmegen, Kranenburg, Kleef en Xanten liggen op fietsafstand. De bushalte ligt op 700 meter van de camping. Het is ook een prachtige uitvalsbasis  voor de Vierdaagse of Pieterpad lopers.

  • image1
  • image2
  • image3
  • image4
  • image5
  • image6

Fietsjournalist Bert Sitters

Bert Sitters Fietsjournalist van Fietsrondje.nl inspireert jou met fietsroutes door Nederland heeft een leuk artikel over ons natuurkampeerterrein geschreven, en aansluitend een mooie fietstocht rond Nijmegen. Klik op deze link voor het artikel.